TheWrap

NIJE ŠALA: Prinčevi Harry i William glume u novim Ratovima zvijezda!

Autor: Hina

S obzirom na to da su bili kostimirani u vojnike Imperija prinčevi nisu prepoznatljivi

Britanski prinčevi William i Harry odigrali su male cameo uloge kao Stormtrooperi u osmome nastavku sage o “Ratovima zvijezda”, “Posljednjem Jediju”, objavljeno je u utorak kada su obojica prisustvovala europskoj premijeri u londonskome Royal Albert Hallu.

Uloge su snimili tijekom posjeta filmskome setu u studijima Pinewood blizu Londona 2016. godine. Tada su se pojavili u kratkoj sceni s glumcem Johnom Boyegom.

Finn, lik koji utjelovljuje Boyega, u sceni pokraj lifta ima nekoliko zaštitnika, među kojima su William i Harry. Novinarima je svojedobno ispripovijedao da su prinčevi na snimanju bili vrlo zabavni te da nije vjerovao svojim očima kad ih je ugledao kostimirane u Stormtrupere. Harry i William na premijeru su stigli bez svojih boljih polovica, Meghan Markle i Kate, vojvotkinje od Cambridgea.

Na crvenom je tepihu prinčeve dočekao i ‘pozdravio’ maleni robot, droid BB-8, nakon čega su se pozdravili s redateljem filma Rianom Johnsonom i članovima glumačke ekipe, među kojima su bili Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega i Adam Driver.

Nedostajala je jedna od važnijih članica glumačke ekipe, Carrie Fisher, koja je je utjelovila princezu Leiju, a nakon završetka snimanja filma iznenada je preminula od srčanog udara.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.