Instagram
Instagram

Nemoralna ponuda: Slavne missice razotkrile elitnu prostituciju!

Autor: A.p.

Nataši putem poruka dotična ''dama'' nudi vikend u Singapuru s "klijentom koji živi u Aziji", a koji je spreman platiti business class avionsku kartu, hotel od pet zvjezdica, "restorane, izlaske i zezanciju".

Putem svog Facebooka Miss Crne Gore Nataša Milosavljević javno je progovorila o elitnoj prostituciji u koju su upletene razne manekenke.

Naime, putem društvene mreže svojim fanovima je podijelila sadržaje poruka u kojima joj se nudi sumnjiv angažman. A Miss Hrvatske Maja Spahija potvrdila je kako je i ona doživjela isto.

Nataši putem poruka dotična ”dama” nudi vikend u Singapuru s “klijentom koji živi u Aziji”, a koji je spreman platiti business class avionsku kartu, hotel od pet zvjezdica, “restorane, izlaske i zezanciju”.Osim toga u porukama se napominje i da “cijena nije problem, samo treba reći koliko traži”, a tvrdi i da su neke missice “već bile kod njega i bile su zadovoljne”.

Crnogorsku miss to je pak zgrozilo.

“Nadam se da će i ova ‘dama’ i sve ostale ‘dame’ i ‘gospoda’ shvatiti javnu, jako jasnu poruku i moj stav. Očito da drugačije nije moguće objasniti. Neću otkrivati ime ni broj ovog puta ali što ne znači da neću nastavi li se. Jučer u toku dana dobijem poruku da ima jedna jako dobra ponuda za posao ako sam zainteresirana. Očekujem da je u vezi moga posla kojim se bavim, a to je isključivo i samo modeling. Poruka koja mi stiže, malo je reći užasava me”, započela je svoju ispovijed Nataša .

“Spreman je platiti koliko god ti želiš? Ali ja nemam cijenu i ne možete me kupiti. Zatim bussiness klasom se ne vozim, hotele sa 5 zvjezdica ne volim jer bolja je usluga i opuštenije je osoblje u hotelima sa 4*. Misicama koje su bile i koje vode takav život želim puno zdravlja i neka nastave ako ih ispunjava. JA nisam one, a one nikada neće biti JA. Iako ne vjerujem u to što kažete, dok ne vidim svojim očima. Rekoste restorani, izlasci,zezancija? Ni od toga ne patim da moram po svaku cijenu da ručam u skupim restoranima, da izlazim na najbolja mjesta. Evo baš večeras planiram da izađem u jedan lokal, a nije u Singapuru već u mom gradu. Ali bit će mi kao da sam u najboljem lokalu na najboljoj destinaciji jer ću biti okružena prijateljima, normalnim ljudima a ne polusvijetom kao te vaše”, zaključila je missica, a među brojnim porukama podrške vrlo brzo je stigla i ona Miss Hrvatske 2015., Maje Spahije.

“Meni dotična A.L. šalje iste poruke već danima… Sad zamisli koliko ima naivnih cura koje bi pristale na ovo… Užas”, napisala je naša Miss Hrvatske 2015.

Autor: A.p.

ZADNJE VIJESTI