Wikimedia

Ne bude li se držala odredbi suda, Angelina Jolie gubi skrbništvo nad šestero djece

Autor: dnevno.hr

Prema odluci suda glumica Angelina Jolie je nakon razvoda od glumca Brada Pitta dobila skrbništvo nad njihovo šestero biološke i posvojene djece -Maddoxu (16), Pax (14), Zahari (13), Shiloh (12), i blizancima Vivienne i Knox (9).

Kako prenosi Daily Mail sud u Los Angelesu utvrdio je da neodržavanje kontakta s ocem vrlo loše utječe na djecu zbog čega Angelina mora dopustiti Bradu redovno viđanje dok će ona ovog ljeta raditi na snimanju filma “Maleficent 2“ u Velikoj Britaniji. Sud je u obrazloženju otkrio kako su djeca sigurna s Bradom i da je od iznimne važnosti da djeca održe jak i zdrav odnos s oba roditelja. Ipak, druženje s djecom nadzirat će dječji psiholog, a Angelina će imati pravo poziva djece dok su s Bradom jednom dnevno.

Osim viđanja djece, Angelina će Bradu morati omogućiti redovnu komunikaciju s njima putem mobitela i to bez njenog nadzora. U slučaju da Angelina ne pristane na nove sudske odredbe prijeti joj gubitak skrbništva pa je za očekivati kako će ih sve ispoštovati.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.