screenshot, youtube

NAKON ŠTO NAS JE ODUŠEVILA IZVEDBOM HIMNE: Novi veliki uspjeh 12-godišnje Mie! (VIDEO)

Autor: A.P.

Glumac Frano Mašković posudio je glas polubogu Mauiju, a svoje su glasove posudili i Ervin Baučić, Radojka Šverko, Ivana Rushaidat, Mladen Badovinac i drugi.

Pobjednica talent showa ”Zvjezdice” Mia Negović ostvarila je još jedan uspjeh. Naime, ona će glavnoj junakinji hrvatske inačice Disneyevog animiranog filma “Vaiana – potraga za mitskim otokom” dati svoj glas. Riječ je o pustolovnoj tinejdžerici Vaiani koja otplovi na opasnu misiju kako bi spasila svoj narod.

Ovaj animirani film govori o glavnoj junakinji Vaiani i njenom putovanju na kojem sreće nekoć moćnog poluboga Mauija, koji je vodi u njezinoj misiji da postane vrhunska navigatorica. Tako zajedno Vaiana i Maui plove preko oceana u zahtjevnoj pustolovini punoj akcije, a susreću i divovska čudovišta. Putem Vaiana  ostvaruje drevnu misiju svojih predaka i otkriva vlastiti identitet.

Glumac Frano Mašković posudio je glas polubogu Mauiju, a svoje su glasove posudili i Ervin Baučić, Radojka Šverko, Ivana Rushaidat, Mladen Badovinac i drugi.

U hrvatska bi kina Vaiana trebala stići 24. studenog.

Podsjetimo. domoljublje je na jedan viši nivo podigla 13-godišnja djevojčica Mia Negovetić koja je dobila čast na mimohodu povodom 20-godišnjice Oluje otpjevati hrvatsku himnu.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.