Dusko Marusic/PIXSELL

Mustafa Nadarević o filmu ‘General’: Vrdoljak me kupio za ovaj film rekavši da mu je ovo posljednji posao!

Autor: dnevno.hr

Nadarević živi u Zagrebu i kaže da mu dani ne prolaze u samoći jer mu u Zagrebu žive kći Nana i sin Aša, dok je najstarija Nađa u New Yorku.-

Glumac Mustafa Nadarević u razgovoru za Dnevni avaz  pričao o životu na kazališnim daskama i ispred kamera, a prvi put je otvoreno govorio i o svojim zdravstvenim problemima sa srcem i privatnom životu.

Nadarević je dio glumačke ekipe filma “General”, a kaže da ga je redatelj Antun Vrdoljak kupio za ovaj film rekavši da mu je ovo posljednji posao. – Iako mu ne vjerujem, jer je žilav i jak, ne predaje se lako-  govori Mustafa o svom Vrdoljaku za koje ga veže dugogodišnje prijateljstvo.

Glumac živi u Zagrebu i kaže da mu dani ne prolaze u samoći jer mu u Zagrebu žive kći Nana i sin Aša, dok je najstarija Nađa u New Yorku.-

– S ovo dvoje mlađih družim i najviše vremena  provodim s njima otkad nema moje supruge Slavice. Kada uhvatim malo slobodnog vremena, odem i igram golfa, a to mi dobro dođe da  ove stare mišiće pokušam nekako održati, koliko je to moguće uopće – kaže glumac.

A progovorio je i svojim zdravstvenim problemima sa srcem i privatnom životu.

– Sretan sam da mogu hodati, borim se da pobijedim bolest, ne dam na sebe. Predstava mi ne da mira, jer ne samo da je na prostoru bivše Jugoslavije hit nego nas traže i u drugim zemljama, Kanadi, Australiji, Švicarskoj, Njemačkoj… Malo mi je teže putovati, ali šta ću. Vodim se onom: “Mnogo je bolje raditi nego ne raditi.” – rekao je Nadarević odgovarajući na pitanje kako podnosi turneju s hit predstavom “Sjajni momci” Narodnog pozorišta u Sarajevu u kojoj  glumi sa Senadom Bašićem i Moamerom Kasumovićem.

Ovaj trojac je televizijskoj publici poznat po glavnim ulogama u hit seriji “Lud, zbunjen, normalan”.




– Iskreno, prvi sam prestao raditi tu seriju, jer više ne mogu, i mnogo je devet godina, čovjek se umori. Dosadi stalno biti na setovima i snimati. Osim toga, u tih devet godina napravili smo 11 sezona i dosta je to. Čini mi se da je ovaj prijelaz u kazalište za nas bio vrlo važan, ali i dobar. Nismo prestali raditi nego smo samo prešli u novi medij – osvrnuo se glumac na popularnu seriju.

 

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.