Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Mladen Grdović u velikim problemima: Žena Brankica uzet će mu sve?!

Autor: dnevno.hr

U braku najpoznatijeg zadarskog pjevača Mladena Grdovića opet ne cvjetaju ruže. Naime, njegova supruga Brankica (48) odlučila ga je tužiti kako bi se ustanovilo što su sve stekli u 20 godina braka. Riječ je o proceduri koja je uobičajena pred razvod dvaju supružnika. Zanimljivo, Brankica je prošlo ljeto podnijela tužbu za razvod braka, no nakon nekoliko dana je ipak odustala. Čak se i vratila živjeti u njihovu obiteljsku kuću u zadarskim Arbanasima, no nakon puno svađa i mirenja ipak se odselila tako da već nekoliko mjeseci par ne živi skupa.

Supružnici su posljednjih desetak godina često bili glavni akteri crnih kronika, što zbog obiteljskog nasilja, a nekoliko puta i zbog prometnih nesreća u kojima je pjevač, vozeći u alkoholiziranom stanju razbijao svoje skupocjene automobile.

Kako pišu 24sata, Mladen je Brankicu dugo osvajao, a vjenčali su se u Las Vegasu kad ju je Mladen poveo sa sobom na turneju po Americi. Kumovi su im bili naš košarkaš rodom iz Drniša Stojko Vranković (54) i njegova supruga Lola.

Sad se postavlja pitanje što će dobiti Brankica, a što Mladen nakon što sud ustanovi imovinu koju su zajedno stekli u 20 godina braka. A stekli su štošta, od nekoliko luksuznih automobila, s kojima se Grdović više puta do sada sudario, pa sve do skupocjenih stanova i kuća diljem Lijepe Naše.

Mladen se oduvijek dičio bogatom kolekcijom u svojem voznom parku pa tako u kolekciji ima dva skupocjena Jaguara, zatim crni Mercedes 500 CL koji stoji milijun kuna, dok njegov brat Paulo vozi Smart Fortwo.

U prizemlju kuće živi Mladen, s kojim su do prije nekoliko mjeseci živjeli i Brankica te njegove četiri kujice: Aki, Bela, Pika i Zara, a na katu luksuzne kuće živi njegov brat Paulo sa suprugom.




Kad je Brankica prošle godine podnijela tužbu za razvod braka, njezin odvjetnik je izjavio da od supruga Mladena neće tražiti uzdržavanje, nego će zahtijevati da se bračna stečevina dijeli na pola, pišu 24sata.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.