Screenshot RTL

Maja Šuput Šprajcu otkrila tajnu svoje ljepote: Voditelj se nije mogao prestati smijati!

Autor: dnevno.hr

"Spavam samo četiri sata na dan otkad znam za sebe", kazala je Maja

Zoran Šprajc u sinoćnjoj je emisiji  RTL Direkt ugostio Maju Šuput koje je prije dva dana oslobođena optužb prema kojoj je  prije tri godine dok je pjevala na jednoj svadbi u Zagrebu, narušavala javni red i mir.

Maja je priznala da joj je laknulo nakon što je utvrđeno da je nevina.

“Pao mi je kamen sa srca”, kazala je pjevačica i ispričala da ih je policija prvi put opomenula već oko 11 navečer, a u dva ujutro su bili prisiljeni završiti s pjevanjem.

Šprajc se u nastavku osvrnuo na Majinu popularnost i činjenicu da se ne srami reći da nastupa po svadbama, a zanimalo ga je koja je njezina tajna njezina izgled as obzirom da radi većinom noću.

“Spavam samo četiri sata na dan otkad znam za sebe. Ne spavam duže, mislim da je spavanje gubljenje vremena i da si jedna poslovna žena ne može dopustiti da spava duže ako želi postići neke rezultate”, kazala je maja i otkrila da, srećom, nije podložna podočnjacima.

“Ja se napuhnem pa imam pupaste obraščiće od nespavanja. No to i nije tako strašno,”, zaključila je Maja  i pritom nasmijala popularnog voditelja.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.