Wikimedia Commons

Ljepotica Miranda Kerr morala vratiti nakit vrijedan 8,1 milijun dolara, malezijski bogataš ga kupio iz državnog fonda?

Autor: Hina

Kerr je bila u vezi s Lowom oko godinu dana 2014., piše list, a ove godine u svibnju se 34-ogodišnja glumica udala za bogatog osnivača Snapchata Evana Spiegela

Australski model Miranda Kerr predala je američkom ministarstvu pravosuđa nakit vrijedan 8,1 milijun dolara koji je dobila od malezijskog bogataša dok su bili u vezi, objavio je Wall Street Journal u ponedjeljak.

Nakit među kojim je i 11,72-karatni dijamant u obliku srca navodno je kupio Jho Low sredstvima otuđenim iz malezijskog državnog fonda.

Kerr je bila u vezi s Lowom oko godinu dana 2014., piše list, a ove godine u svibnju se 34-ogodišnja glumica udala za bogatog osnivača Snapchata Evana Spiegela.

Ranije ovog mjeseca glumac Leonardo di Caprio predao je ministarstvu pravosuđa umjetnička djela koja mu je također darovao Low.

SAD planira podići tužbu za prijevaru i pranje novca protiv tog malezijskog poduzetnika za kojeg se smatra da je u središtu korupcijskog skandala vezanog uz državni fond 1MDB.

Planira se i odvojena tužba u cilju zapljene imovine vrijedne više od milijardu dolara navodno kupljene sredstvima iz tog fonda.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.