vimeo/wikipedia

KARLEUŠA OPLELA PO SEVERINI: Kada ovo vidi ‘srpska snajka’ neće joj biti dobro!

Autor: A.P.

No, nakon što su pojedini mediji objavili snimku s koncerta Jelene Karleuša na kojem pjeva Severinine pjesme, ponovno se oglasila prozvana pjevačica: 'Da li je to Severina počela da plaća pojedine hrvatske medije da seru po meni zbog nje? Sestro, bolje plaćaj preglede na YT ili ćuti i puši'.

Srpska pjevačica poznata po iznošenju svojih stavova bez dlake na jeziku Jelena Karleuša ponovno zabavlja javnost svojim komentarima putem društvenih mreža. Naime, Severina Kojić i Karleuša se ne podnose.

Iako Severinu nazivaju srpskom snajkom, čini se kako u očima nekih Severina ipak nije dobrodošla. Pojedini srbijanski mediji pozivaju organizatore trubačkog festivala u Guči da joj otkažu koncert, navodeći kako nije dobrodošla na najveće slavlje srpske tradicije. Jelena Karleuša se pridružila prozivkama.

Slika zaslona 2016-08-12 11:51:07

‘Očekujem da će organizatori Guče sljedeće godine pozvati Tompsona. Uopće nisam ironična’, napisala je Karleuša na Twitteru.

No, od Severine tako lako organizatori festivala ne odustaju.

‘Čula sam da je super festival tako da drago mi je da su i nas pozvali da vole naše pjesme’, rekla je Severina.

No, nakon što su pojedini mediji objavili snimku s koncerta Jelene Karleuša na kojem pjeva Severinine pjesme, ponovno se oglasila prozvana pjevačica: ‘Da li je to Severina počela da plaća pojedine hrvatske medije da seru po meni zbog nje? Sestro, bolje plaćaj preglede na YT ili ćuti i puši’.




Slika zaslona 2016-08-12 11:51:29

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.