Zeljko Lukunic/PIXSELL

GAZDINA DINASTIJA SPINOVIMA SPAŠAVA CARSTVO? Ovo je sve o Martini Todorić

Autor: P. A.

Po mnogima je jedna od najljepših hrvatskih missica

Martina Todorić zatražila je razvod braka dok njen suprug Ante Todorić s ocem u Londonu prati zbivanja oko njihova bivšeg koncerna i osmišljava taktiku obrane pred hrvatskim pravosuđem. Koji je pravi razlog za još jedan udarac Todorićima koji su već ‘na podu’?
Hrvatskim jet set krugovima kruže priče kako su počeli problemi s Agrokorom. Možda je razvod zapravo pravna smicalica kako bi se spasilo što više imovine posrnulog tajkuna.

No, to odlučno demantira odvjetnica Martine Todorić: ”Taj postupak nema nikakve veze s aktualnim događanjima u Agrokoru”, rekla je Tereza Tea Krešić za Jutarnji list. Ali što to točno znači za Martinu Todorić?
”Ako dođe do razvoda i podjele imovine, dio koji bi pripao njoj bio bi izuzet od eventualnih pokušaja da se vjerovnici naplate ”, govore odvjetnici.

Tko je Martina Todorić?

Nakon zaljubljivanja u Antu Todorića njegova supruga Martina prorijedila je svoja pojavljivanja u javnosti. Martina, djevojački Novesel bila je Miss Hrvatske 1997. godine, a udala se za najstarijeg sina Antu 2005. godine. Oko 300 uzvanika upriličilo je svadbeno slavlje, a tada su Jole i Jasmin Stavros zabavljali okupljene.

S Antom Todorićem Martina ima troje djece, a izgleda da je nakon 12 godina braka zatražila razvod od Todorićevog najstarijeg sina. Martina i Ante rijetko su se pojavljivali skupa u javnosti. Po mnogima je jedna od najljepših hrvatskih missica.

RASPADA SE OBITELJSKI RAJ: Martina Todorić zatražila razvod?

Upoznajmo malo Martinu Todorić. Osamnaestogodišnja Martina je prije 20 godina preuzela krunu koju joj je dala Vanja Rupena.




U javnosti je njeno pojavljivanja svedeno na sami minimum. A onda kada bi se i pojavila bila je sređena ‘tip-top’. Reći ćemo samo luksuzno i skupocjeno poput Chanela, Balenciage i Cellinea.

U povijesnoj jezgri Dubrovnika 2009. godine je, kako su se raspisali tada mediji, proslavila rođendan na zabavi vrijednoj  nekoliko stotina tisuća kuna. Tada se u restoranu ‘Gil’s’okupilo se 50-ak uzvanika, a za njih je obitelj platila smještaj u hotelu Excelsior. U Agrokoru su tad rekli da su troškovi slavlja pokriveni partnerskom suradnjom s luksuznim restoranom.




Grgo Jelavic/24sata

Martina Todorić je s obitelji otišla iz Zagreba nakon izbijanja afere Agrokor. Hoće li se vraćati pitanje je vremena.

Autor:P. A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.