(FOTO) Za Reinerovu kći ljeto još traje! Maria oduševila fotografijom u jednodijelnom kostimu

Autor: R.A.

'Anđeli su poput dijamanata. Ne možeš ih napraviti, moraš ih pronaći. Svaki je jedinstven', napisala je Maria Reiner!

Maria Reiner, kći potpredsjednika Hrvatskog sabora Željka Reinera, često izaziva pažnju svojim objavama i to najviše zbog pretjerane šminke za koju mnogi tvrde da zanosnu crnku učini par godina starijom. Međutim, ovo ljeto imali smo je priliku vidjeti u nešto opuštenijem izdanju na plaži, a da za nju ljeto još nije gotovo pokazala je posljednjom objavom na Instagramu.

A post shared by Maria Reiner (@mariareiner) on

Naime, Marija je pozirala na bijelom luftiću u obliku leptirovih krila i to u jednodijelnom kupaćem kostimu sa zanimljivim crvenim detaljima te uz objavu napisala: ‘Anđeli su poput dijamanata. Ne možeš ih napraviti, moraš ih pronaći. Svaki je jedinstven’. Inače, fotografija je napravljena na plaži Moro Beach Stupe na Korčuli koja je bila popularno odredište poznatih i slavnih proteklih mjeseci, a na istom luftiću koji je u vlasništvu beach bara mogli smo vidjeti Eciju Ivušić, Nives Čanović, Fani Stipković i brojne druge.

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.