(FOTO) Sonja Kovač uzela plahte iz hotela i ponijela ih na plažu umjesto ručnika! Ella Dvornik komentirala: ‘Kradeš plahte hotelima’

Autor: R.A.

Da je influencer biti lako, influencer bi bio svatko!

Kada je u pitanju dobra fotografija za Instagram, neki su spremni na sve! Tu pogotovo mislimo na influencere koji svoje karijere grade upravo savršenim fotografijama na kojima je sve posloženo kao da je riječ o kadru iz nekog filma. Oni koji već duže vrijeme prate Instagram, znaju da borba za lajkovima nemilosrdna pa je ponekad potrebno pribjeći trikovima koji će fotografiju podići na neku novu razinu. Upravo je to napravila Sonja Kovač koja hladne zimske dane provodi u nešto toplijim krajevima, točnije, nalazi se na prekrasnim Bahamima o čemu gotovo svakodnevno izvještava svoje pratitelje i obožavatelje na društvenim mrežama.

Međutim, jedna od posljednih fotografija koja Sonju prikazuje na pješčanoj plaži dok je ogrnuta samo u bijelu plahtu i u ruci drži kroasan zaintrigirala je čak i Ellu Dvornik koja je komentirala: “Plahte kradeš hotelima”. “Nisam ja, to mi je dragi sve priredio…iznenađenje”, odgovorila joj je Sonja koja je i opisom fotografije dala naslutiti da nije ona ta koja je plahte dovukla na plažu.




Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.