Instagram

(FOTO) Sanaderova kćer iznenadila OVOM fotografijom!

Autor: dnevno.hr

"Pretpostavljam da sam trebala staviti neku fotku s plaže, ljetne zabave ili sliku tosta s avokadom, ali to nije moj stil", napisala je

Nakon tri mjeseca kćer bivšeg premijera Ive Sanadera, Petra vratila se na društvene mreže. Mnoge pratitelje je iznenadila fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Tamo, naime, Petra pozira s cigaretom u ustima. No, Sanaderova kćer obožavateljima je poručila kako tri i pol godine ne puši i da je od društvenih mreža jednostavno, odmarala.

“Pretpostavljam da sam trebala staviti neku fotku s plaže, ljetne zabave ili sliku tosta s avokadom, ali to nije moj stil”, napisala je.

Podsjetimo, već neko vrijeme Petra Sanader gradi karijeru glumice u Americi gdje i živi. Svoje je pratitelje do sada redovito obavještavala o novostima u svom životu. Tako je putem Instagrama s obožavateljima i pratiteljima prije par mjeseci se pohvalila kako je postala članica udruge “NY Women in Film & Television”. Navedeno je neprofitna udruga koja pak okuplja sve žene koje se bave digitalnim medijima, televizijom i filmom.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.