Flickr

(FOTO) Procurile tajne fotografije princa Williama i Kate: ovako su izgledali nakon koje ‘čašice viška’

Autor: dnevno.hr

Iako prevladava fama da su članovi kraljevske obitelji uvijek fini, nedodirljivi i uglađeni, fotografije koje je dobio list Daily Telegraph pokazuju ih u potpuno drugačijem svjetlu.  Znaju oni popiti, zatulumariti pa poslije izgledati malo manje reprezentativno. I nema ništa sramotno u tome. No, ipak treba čestitati fotografu Maxu Butterworthu koji je ovih dana objavio veliki broj fotografija slavnih ličnosti iz svog bogatog portfolia, a nastalih nakon tulumarenja, prenosi Showbuzz.hr.

Raskalašene fotografije nastale su u periodu od 2005. do 2008. godine. Crno-bijele fotografije daju uvid u život slavnih, pa čak i pripadnika kraljevske obitelji. Tako je Max uhvatio čak i besprijekornu Kate prilično pijanu, a ni William nije prošao bolje. Tako se na jednoj od fotografija nastalih 2007. u Londonu vidi Kate Middleton u prilično veselom izdanju, dok na drugoj William jedva gleda.

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.