Facebook

(FOTO) Ella pokazala kako izgleda par dana nakon poroda i oduševila – ali ne izgledom!

Autor: dnevno.hr

"Ne vratite se baš istog trena u 34", iskrena je Ella

Ella Dvornik postala je majka djevojčice. Kako je sama otkrila na društvenim mrežama, porod je bio dramatičan i trajao je 51 sat, a djevojčica je uranila tri tjedna. Nepunih pet dana danakon što je postala majka, Ella na društvenim mrežama nastavlja izvještavati kako se snalazi u novoj ulozi.

Iskrena i duhovita, blogerica je ovoga puta odlučila pokazati kako izgleda samo četiri dana nakon poroda.

‘SKUP POROD NE JAMČI HUMANOST’: ‘Rode’ reagirale na ‘celebritiy’ porod Elle Dvornik

Pozirala je sa steznikom te opisala istinsko stanje:

“Wow! Nećete vjerovati kako izgleda Ella samo četiri dana nakon poroda!!! K’o da nije rodila, eto kak’. Ne vratite se baš istog trena u 34. Ne vratite se ni u gaćice istog trena, nego nosite pelene i vi i vaša beba. Steznik nije tu da budete ljepši doktorima, nego da nemate filing kao da će vam svi organi ispasti dok hodate. Izgledate samo malo manje trudno, ali još uvijek ne izgledate kao Beyonce. Neki možda imaju te sreće, ali za većinu nas ovo je realnost”, napisala je Ella u svom prepoznatljivom stilu.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.