Instagram

(FOTO) Nives Celzijus Novu godinu dočekala u bolnici!

Autor: T. P.

Nives svojim pratiteljima ipak nije otkrila što joj je

Nives Celzijus na Staru je godinu objavila fotografiju kojom najavljuje posjet doktoru zbog bolesti, a dan kasnije Novu godinu čestitala je iz bolničkog kreveta, zabrinuvši pritom svoje obožavatelje kojima ipak nije otkrila što joj točno je.

“I tako ja svoje rijetko slobodne dane ovaj mjesec provodim bolesna u krevetu, ružna i iznemogla, pa eto da se bar malo sredim za posjet doktoru i pravim se da idem na špicu ispijati vino i škicati zgodne frajere”, napisala je uz prvu fotografiju koju je objavila na Staru godinu dok je bila još kod kuće.

“Imala sam plan malo ljepša i sređenija ući u ovu novu , ali ispalo je i malo drugačije. Ipak, osmijeh je tu, a to je najbitnije ? Želim vam najsretniju Novu godinu, mili moji ❤”, napisala je Nives Celzijus na Instagramu.

Imala sam plan malo ljepša i sređenija ući u ovu novu , ali ispalo je i malo drugačije. Ipak, osmijeh je tu, a to je najbitnije ? Želim vam najsretniju Novu godinu, mili moji ❤ #happynewyear

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.