(FOTO) Nives Celzijus bez gaćica proslavila 200 tisuća pratitelja! ‘Blago onom tko te fotkao’

Autor: R.A.

Razvila se žestoka rasprava u komentarima.

Vrtogavu brojku od 200 tisuća pratitelja na Instagramu Nives Celzijus odlučila je proslaviti fotografijom koja je prikazuje kako leži na krevetu odjevena samo u džemper i očito bez gaćica što je raspametilo njene obožavatelje! “200k!!! Volim vas i hvala vam što ste moji ❤ A sad idem malo odgovarat na vaše porukice. Ima ih na tisuće i predivne su… Da vidimo sad, na koliko poruka mogu odgovorit u jednom danu”, napisala je pjevačica, glumica i spisateljica ispod gologuze objave.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Dok su neki oduševljeni (a zabrinjavajuće je velik broj onih pišu hvalospjeve o njenim stopalima), u komentarima se javilo i par žena koje smatraju da je Nives ovaj put pretjerala. “A ne kuzžm…..jel platiš svim ovim ljudima da komentiraju??? Il’ su muški toliko ugroženi? Šta ima pozitivno u goloj guzici?? Nives, bila bi simpa da nisi previše nametljiva golotinjom”, napisala je jedna pratiteljica.

“A šta tvoji klinci kažu kad si ljeti na moru pa si golija od mene? Ili možda nosiš burkini”, odgovorila je Nives i pokazala da je ne zabrinjavaju previše komentari koji kritiziraju njeno često pokazivanje tijela.

Glasajte ispod i javite nam svoje mišljenje!




Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.