(FOTO) Moramo priznati, od ove hrvatske voditeljice nismo očekivali golišavu fotografiju!

Autor: R.A.

Ovo joj je prva ovakva fotografija!

Jedna od omiljenih hrvatskih voditeljica Marijana Batinić poznata je po tome da svoju privatnost čuva samo za sebe, a i ako pogledate njene profile na društvenim mrežama gdje je prati ogroman broj ljudi, uočit ćete da nije poput drugih poznatih dama. Naime, Marijana gotovo nikad ne dijeli obnažnene fotografije i preskočila je ljetni trend (nazovimo ga tako) u kojem su se brojne poznate osobe gotovo na svakodnevnoj razini fotografirale u kupaćim kostimima i lascivnim pozama. Ovaj nas je put Marijana iznenadila nešto golišavijom fotografijom koja je prikazuje kako uživa u jaccuziju. Iako na prvu izgleda da je potpuno gola, brzo je uklonila dilemu te napisala: ‘Ne bojte se, nosim kupaći!’


Komentari oduševljenja ispod fotografije otkrili su i neke koji su se ponadali da će Marijana nastaviti s ovom praksom, ali poznavajući lijepu brinetu, teško da išta više od nje možete očekivati!

 




Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.