(FOTO) Mislili ste da Lidija ne može provokativnije? Pogledajte ove fotografije u očito premalom korzetu

Autor: R.A.

Lidija uvijek nađe način kako iznova šokirati svoje obožavatelje....

Baš onda kad pomislite da Lidija Bačić, naša popularna pjevačica koja voli isticati svoje tijelo, ne može više objaviti fotografiju kojom će nadmašiti prethodne golišave fotografije, ova atraktivna plavuša dokaže suprotno. Nakon niza fotografija inozemnih pjevačica poput Rihanne i Jennifer Lopez s kojima je Lidija željela pokazati da se i sve svjetske zvijezde skidaju za scenske nastupe, splitska pjevačica vratila se svom dobrom starom ritmu na društvenim mrežama i podijelila sa svojim publikom kako izgleda u izrazito uskom korzetu.

To nije sve, Lidija je otkrila da možete kupiti i kalendar s njenim fotografijama, a ako je suditi po naslovnoj pozi, možete zamisliti što vas očekuje unutra. Za potrebe kalendara obukla je usku haljinu boje kože koja je gotovo premala, isto takvo donje rublje i vrtoglave potpetice. Očekivano, muška publika je već zasula upitima kako do kalendara…

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile) on




Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.