(FOTO) Maja Šuput pokazala lice izbliza, nema nijednu boru! ‘K’o da su te pčele izbole’

Autor: R.A.

Je li pretjerala ovaj put?

Pjevačica Maja Šuput nikad nije tajila da voli ulagati u svoj izgled i da smatra da je to ključno za njenu karijeru. Osim operacije grudi koju je davno napravila, nije precizirala kojim se tretmanima ili operacijama podvrgnula. No, dovoljan je jedan pogled na Majino lice da uočite da bi mogla biti obožavateljica filera i botoksa, a ovaj put to su uočili i njeni obožavatelji. Naime, Maja je podijelila fotografiju svoga lica u krupnom kadru na kojoj reklamira jedan kozmetički proizvod, a ono što prvo upada u oči jest to da ova 38-godišnjakinja nema nijednu boru!

@majasuput

Neki su je zasuli komplimentima hvaleći njenu ljepotu, dok su drugi bili brutalno iskreni u komentarima pa se se tu našlo tvrdnji poput: “Živa plastika”, “Ko da su te pčele izbole”, “Te obrve mi sliče na moje babine obrve”…

Što vi mislite, je li Maja pretjerala u želji da održava svoju mladost?

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.