(FOTO) Maja Šuput pokazala kako ‘opušteno’ uživa na masaži! Morate vidjeti što joj je jedan obožavatelj napisao!

Autor: R.A.

Maja uživa i ne srami se pokazati!

Nakon Bejruta, Maja Šuput, hrvatska pjevačica, zaputila se do Istanbula gdje uživa nakon naporne sezone snimanja za Supertalent, ali i brojnih nastupa po kojima je poznata. Da zna uživati, vidljivo je na njenim društvenim mrežama; najbolji hoteli, restorani s najfinijom hranom i brojni tretmani opuštanja… Upravo njena posljednja fotografija na Instagramu pokazuje vrckavu pjevačicu kako se sprema za masažu u golišavom izdanju. Poza koju je izabrala možda ne izgleda spontano, ali zasigurno prikazuje njene obline i fizičke adute koje se ona ne srami pokazati.

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Obožavatelji, a tu mislimo na muški dio publike, Maju je zasuo komplimentima, a našlo se tu par ljudi koji su toliko oduševljeni prizorom da su joj odlučili napisati pjesmu. “Ljepota koja izvire iz tebe nešto je najljepše što do sada vidjeh, posebno ona ljepota koja izvire iz tih najdivnijih okica tvojih. Zaista si sretnica, a još bih veći sretnik bio ja kada bih te imao pored sebe, pred svima da otvaram vrata, izvlačim stolicu i vodim za ruku, da i svi ostali shvate koliko si posebna. Teško mi je i pronaći prave riječi kojima bih te dostojno opisao, naročito silnu radost koja bi nastupila uz buđenje pored tebe i nježno šaputanje za najljepši početak dana. Ne bi me nijedna mogla toliko dotaknuti kao što si ti uspjela, uistinu si nešto sasvim posebno, nikako tek neka prolazna misao. Jedina za koju bih ružu poklonio i poruku u nekom spontanom trenutku poslao da pokažem koliko mi je stalo, te da izmamim tad osmijeh koji osvaja puteve do srca, moje je zasigurno smjestilo tebe negdje u dubini svog postojanja ❤”, napisao je jedan muškarac i pošteno nas nasmijao! U svakom slučaju, želimo mu puno sreće u udvaranju!

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.