Instagram

(FOTO) Ljudi diljem svijeta se valjaju od smijeha radi ove fotografije: Petra Sanader postala viralni hit!

Autor: A.P.

Sadržaj 9gaga inače kroje sami korisnici, a netko je na ovu fotku na engleskom jeziku napisao: ‘Cura mi je rekla da treba vrijeme i udaljenost. Da ona ne računa brzinu?’

Ovih je dana zahvaljujući stranici 9gag koja broji milijarde pregleda članaka Petra Sanader postala viralni hit. Naime, 9gag na samom Instagramu ima zavidan broj obožavatelja, preko 34 i pol milijuna, objavu je komentiralo gotovo 12.000 ljudi.

Netko je uzeo Petrinu fotografiju koju je snimila fotografkinja Diane Diederich, koja se inače bavi ilustrativnim fotografijama i vjenčanjima. Mlada glumica na njoj  odlazi od muškarca kao da su u prekidu, a također se na službenoj stranici Petre Sanader može pronaći ova fotografija.

Sadržaj 9gaga inače kroje sami korisnici, a netko je na ovu fotku na engleskom jeziku napisao: ‘Cura mi je rekla da treba vrijeme i udaljenost. Da ona ne računa brzinu?’

When your GF wants time and distance, buy her a clock and ruler. Follow @9gag @9gagmobile #9gag #breakup #weareonabreak

Fotografiju objavljuje 9gag (@9gag)


U nizu komentara na engleskom, talijanskom i španjolskom, našao se i pokoji hrvatski. No, hrvatski komentatori su orijentirani na račun njezinog oca..

Podsjetimo, mlada glumica, scenaristica, a odnedavno i redateljica osam godina živi i radi u New Yorku, a nedavno je imala i premijeru svog novog filma, ‘A Blank’, u kojem ima glavnu ulogu i za koji je sama napisala scenarij.




 

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.