Instagram

(FOTO) KOMENTATORI LJUTI! Što zajedno rade srpska pjevačica Jelena Karleuša i Nives Celzijus?

Autor: dnevno.hr

Ovih je dana naša poznata glumica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus boravila u Beogradu. Prilikom boravka u glavnom gradu Srbije tamo se družila s Jelenom Karleušom. Putem svog Instagrama Nives je objavila selfie s Jelenom, ali vjerojatno nije računala na komentare zbog kojih je sada na meti razoračanih obožavatelja.

Jedan pratitelj je Nives napisao: “Baš si našla s kim ćeš se slikati, kvari ti prosjek, povraća mi se kad je vidim, fuj”. No, Karleuša mu nije ostala dužna.

“Nakazo, kad vidim tebe i tebi slične, shvatim da i vi nesretni gnomovi imate pravo da živite, ma koliko mali, ružni i zli bili… to se zove tolerancija i sažaljenje”, napisala je Karleuša.

Uslijedilo je još pogrdnih komentara, a Karleuša im je i dalje odgovarala.

“Ja razumijem vas, klošare ružne… Vi nemate drugu opciju sem da vrijeđate žene po netu i drkate jer ste toliko ružni da možete samo mamu svoju da jebete koja vas je tako odgojila”, zaključila je pjevačica.

A na kraju j i sama Nives stala u obranu srpske pjevačice napisavši:

“Jelena moja, volim te. Osim sto si ribetina (uživo i jos sto puta ljepša), zvjezdetina, ti si i ono sto me najvise impresionira, ljudina… To se rijetko viđa, pogotovo u svijetu showbizza. Nije prvi put da tako dodem u Srbiju na snimanje, nikoga ne poznajem, nitko me ne ferma pol posto. Svi su uvijek nešto veliki i bitni, neće ni da te pogledaju, a kamoli upute neku riječ ohrabrenja. I tako ja uvijek prestrašeno koračam po studiju, tražim neko prijateljski raspoloženo lice, a najradije bih pobjegla, osjećam se ko govno… I onda se pojavis ti, s osmijehom i ponovo se osjećam ko covjek. Hvala ti”, napisala je Nives Karleuši.







Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.