(FOTO) Ima se, može se! Nives Celzijus šalje golišave pozdrave iz najskuplje nekretnine u Hrvatskoj

Autor: R.A.

Jedna noć u ovom objektu košta vrtoglavih sedam tisuća eura!

Nives Celzijus je trenutno jako zaposlena i to glumom u jednoj domaćoj sapunici, ali da zna uživati i uzeti odmor kada je potrebno pokazala je posljednjom objavom na Instagramu. Dubrovnik, koji se nametnuo kao najluksuznija destinacija u Hrvatskoj, većini je ljudi novčano nepristupačan, a to je pogotovo slučaj ako za smještaj izaberete vilu ‘Šeherezada’ gdje dan košta između 6 ipo i sedam tisuća eura! Upravo je to mjesto koje je Nives izabrala za svoj odmor.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on


Bujna brineta objavila je fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu koja pokazuje kako uživa u jaccuziju te svoje obožavatelje priupitala: “A kako vi uživate danas?” Nemamo što puno nadodati osim da bismo rado zamijenili sivu svakodnevnicu za noć u spomenutoj vili…

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.