(FOTO) Hrvatska manekenka pokazala grudi uz poruku: ‘Oslobodite bradavice!’

Autor: R.A.

Ne srami se svog tijela!

Anita Dujić, manekenka i dekoraterka setova, prije nešto više od mjesec dana svoju je hrvatsku adresu zamijenila onom u Londonu. Selidba u jedan od najužurbanijih gradova na svijetu “krivica” je Duncana Broadfoota, škotskog medadžera kojeg je Anita prošlo ljeto upoznala na Visu.

A post shared by Anita Dujic (@ani.ta.ta) on

 

Ako je suditi po društvenim mrežama, lijepoj brineti u Londonu ništa ne nedostaje osim sunca koje se slabo ukazuje u britanskoj metropoli pa je tako na svom Instagram profilu objavila podsjetnik na ljeto koji je prikazuje pored mora u bijeloj majici kroz koju se jasno naziru bradavice. “Ono kad od umora zaboraviš naviti alarm, pa dođes na posao bez grudnjaka jer debelo kasniš i nije bilo vremena za detalje”, napisala je uz fotografiju koja je izazvala salve oduševljenja.

A post shared by Anita Dujic (@ani.ta.ta) on




Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.