(FOTO) Ella Dvornik posljednjom objavom izmamila svima suze! ‘Naježila san se kad sam ugledala ovu fotku’

Autor: R.A.

"Našla sam ga skrivenog u nekom dvorištu"

Ella Dvornik koja trenutno uživa u prvim mjesecima majčinstva sa svojom kćerkicom Balie često dijeli fotografije svoje svakodnevnice i sudeći po njima Ella je odmah nastavila s poslom i dobro usklađuje brojne obaveze sa brigom o bebi. Inače su upravo fotografije malene djevojčice te koje izazovu najviše komentara i reakcija, no ovaj je put Ellina dirljiva objava rastužila njene obožavatelje.

 

Našla sam ga skrivenog u nekom dvorištu”, napisala je Ella uz fotografiju koja je prikazuje kako sjedi u krilu skulpture koja predstavlja njenog oca Dina Dvornika. Riječ je o spomeniku koji je napravio zagrebački akademski kipar Tomislav Heršak. Skulptura je u potpunosti crvene boje, inspirirana Dinovim izgledom u spotu za hit ‘Hipnotiziran’, za koji je dobio i nagradu Porin u kategoriji najbolji videobroj i Zlatnu kooglu za pjesmu godine, a nalazi se u Tematskom parku rock’n’rolla u Hatzovoj ulici u Zagrebu.

Način na koji Ella gleda skulpturu te je drži za ruku izazvao je brojne tužne komentare njenih obožavatelja koji su pokazali da još nisu preboljeli preuranjeni odlazak kralja funka.

 




Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.