(FOTO) Barbara Šegetin pokazala guzu, muškarci pali u trans u komentarima! ‘Srce će mi otkazati’

Autor: R.A.

Barbaru prati gotovo isključivo muška publika...

Neke od vas će sigurno trebati podsjetiti tko je točno Barbara Šegetin. Riječanka je to koju je šira javnost upoznala kao stanarku regionalne Big Brother kuće i koja ima veliki broj pratitelja na Instagramu, točnije 80 tisuća, što nikako nije zanemariva brojka. Čime se točno Barbara bavi, s kime je u vezi i ostale privatne informacije, ova vatrena brineta čuva za sebe. Međutim, nije toliko sramežljiva kada je u pitanju pokazivanje tijela pa se prisjetila prošlog ljeta fotografijom koja je otkrila njenu bujnu pozadinu.

A post shared by ? Barbara ? (@barbara__segetin) on

To nije prvi put da Barbara dijeli golišave prikaze pa i nije iznenađenje da su njene fotografije zatrpane brojnim komentarima i to u velikoj većini od muških obožavatelja koji joj se dive, daju joj komplimente, a neki i čak konkretne ponude za vezu. Riječanka to naravno sve ignorira i kako izgleda ne namjerava prestati s objavljivanjem fotografija svojih atributa…

A post shared by ? Barbara ? (@barbara__segetin) on




Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.