Goran Stanzl/PIXSELL

(FOTO) Anita Tepeš nova je Kraljica Zagreba!

Autor: dnevno.hr

Ovoj prelijepoj crnki sinoćnja će večer u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog ostati u nezaboravnom sjećanju. Na svečanoj manifestaciji, održanoj pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, među četrnaest finalistica iz Zagreba i okolice, Anita je, osim svojim egzotičnim izgledom, višečlani žiri osvojila i svojom zanimljivom osobnošću. U stručnom žiriju su bili i saborski zastupnici Veljko Kajtazi i Ljubo Jurčić, vlasnik Iločkih Podruma Josip Mihaljević i nogomentna legenda Ćiro Blažević Izbor za Kraljicu Zagreba svake godine tradicionalno se održava 8. svibnja, na dan oslobođenja Zagreba. S obzirom da je taj dan poseban i za gradonačelnika Milana Bandića, svake godine potrudi se doći i predati lentu, cvijeće i nagradu pobjednici, a tako je bilo i ove godine.

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu Prve princeze osvojila je Karla Kraljević, titula Druge princeze pripala je Emi Grubišić-Čabo, za Kraljicu fotogeničnosti izabrana je Kristina Ćuro, Kraljica medija je Klara Babić, Kraljica elegancije Petra Tušak, a Kraljica osobnosti Martina Serdar.

 U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u tri izdanja: prelijepim i raskošnim vjenčanicama, svečanim večernjim haljinama i izazovnim kupaćima kostimima. Mnogobrojna publika, osim u pogledu na ljepotice, uživala je u vrhunskom programu. Kroz svečanu noć odluke posjetitelje je vodila simpatična voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, a zabavljali perspektivna mlada pjevačica Mia Dimšić i Boris Novković te nagrađivane plesne skupine Atomic Dance Factory i Megablast.
Prelijepa Anita Tepeš sudjelovat će na jubilarnom 25. izboru za Kraljicu Hrvatske 2018., koji će se održati krajem godine u Rovinju, a prije toga nas početkom srpnja čeka ljetni izbor za Kraljicu Jadrana 2018., na otoku Rabu.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.