(FOTO) Ana Rucner iznenadila objavom o Vladi Kalemberu! ‘Ljubav pobjeđuje sve!’

Autor: R.A.

Ana i Vlado već neko vrijeme izazivaju glasine o svom odnosu...

Poznata violončelistica Ana Rucner i njen bivši suprug Vlado Kalember s kojim ima sina Darijana upoznali su se 2005. godine na rođendanu Željka Keruma, u brak su ušli godinu dana kasnije, a glasili su kao jedan od najstabilnijih parova na estradi pa je javnost itekako šokirala vijest o njihovom razvodu. No ono što javnost i dalje šokira ali na pozitivan način, odnos je ovo dvoje bivših supružnika koji i dalje dosta vremena provode zajedno te pišu jedno o drugome hvalospjeve na društvenim mrežama. Koliko je Ani Vlado bitan u životu možda je najbolje pokazala svojom posljednjom fotografijom na Instagramu. Naime, atraktivna crnka složila je kolaž najvažnijih muškaraca u svom životu, na jednoj fotografiji pozira s bratom, a na drugoj, pogađate – prisno pozira s Vladom.

A post shared by Ana Rucner (@anarucner) on

‘Njih dvoje’, napisala je Ana uz kolaž uz hashtagove ‘otac mog djeteta, brat, obitelj’. Ne znamo puno parova koji se mogu pohvaliti ovakvim odličnim odnosom nakon razvoda, a to su pohvalili i brojni Anini pratitelji koji su ustvrdili: “Ljubav pobjeđuje sve!”.

 

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.