(FOTO) Ana Gruica s novim muškarcem na premijeri predstave!

Autor: R.A.

Nova veza?

Do posljednjeg mjesta ispunjeno kazalište, zarazan osmijeh i gromoglasni pljesak,  svevremenski hitovi grupe ABBA i vrhunske glumačke interpretacije, slika je koja je obilježila početak 67. sezone zagrebačkog Kazališta Komedija. 150. izvedba mjuzikla Mamma Mia! najavila je bogatu sezonu Kazališta Komedija, a sudeći po reakcijama brojne oduševljene publike, koja je ovacijama nagradila sjajan glumački postav, za ovu će se predstavu tražiti karta više i u trećoj godini izvođenja.

Međutim, odlična predstava ovaj put nije izazvala toliko pažnje koliko je glumica Ana Gruica koja se na premijeri pojavila s novim muškarcem zbog čega su se odmah pojavile glasine da je to novi partner atraktivne glumice.

Nije dugo trebalo da se i sama Ana oglasi i otkrije identitet nepoznatog muškarca pa je tako objavila fotografiju na svom Instagramu uz opis: “U društvu mog prijatelja @ivanglavas ! Danas ni s prijateljem ne možeš u kazalište.” Komentari se već redaju ispod fotografije, a našlo se tu i humorističnih poput “Sliči Šalkoviću”…

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

 




Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.