(FOTO) Ana Gruica pokazala Šalkoviću što propušta!

Autor: R.A.

Hrvoju Šalkoviću neće biti lako kad ovo vidi!

Nedavno je društvenom scenom odjeknula vijest da se glumica Ana Gruica (34) razvodi od pisca Hrvoja Šalkovića (43) s kojim ima dvogodišnjeg sina Ivana Marata. Par se zaljubio 2014. godine nakon fatalnog susretna na plaži Zrće, a ljubavni krah stigao je tri godine kasnije. Par nije otkrio razloge ljubavnog brodoloma što je i logično ako se u obzir uzme njihov sinčić zbog kojeg će cijeli život biti u kontaktu. No, ako je suditi po društvenim mrežama, Ana je sa svojim životom nastavila, a njena posljednja fotografija na Instagramu otkriva sve ono čega se zagrebački pisac i svjetski putnik morao odreći.

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on


Naime, vatrena Splićanka objavila je fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu i pokazala da iako je ljeto gotovo, ona ga još ne planira pustiti. Fotografija je izazvala brojne komentare među kojima se našao i onaj njene prijateljice i kolegice Bojane Gregorić koja joj je jednostavno ispod objave ostavila zaljubljeni emotikon.

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.