Instagram

ENGLESKI MEDIJI PREPUNI LOVRENA: Nakon vijesti o preljubu Dejan skinuo vjenčani prsten?

Autor: A.P.

Naime, Anita i Dejan zajedno su od 16. godine. Par je u srpnju 2012. godine prvi put izmijenio vjenčane zavjete, a godinu dana kasnije crkveno su se vjenčali. Neki mediji su tijekom ove godine pisali i kako im je brak u zadnje vrijeme prolazio kroz turbulentno razdoblje.

U nedjelju je britanski The Sun izazvao pravu pomutnju svojim člankom u kojem tvrde kako je nastup na Europskom prvenstvu naš nogometaš Dejan Lovren propustio zbog saznanja da je njegova supruga Anita imala aferu sa starim prijateljem iz mladosti – Darijom Torbićem.

Nogometaša Liverpoola, kako tvrdi navedeni medij, saznanje o prevari je toliko slomilo da je kako bi spasio brak odustao od natjecanja. Daily Mail sada je objavio Lovrenove fotografije nastale u subotu. Na fotografijama koje su objavili vidljivo je kako naš nogometaš nije najbolje raspoložen, a ni ne nosi vjenčani prsten. Daily Mail navodi i kako je Lovren spreman učiniti sve kako bi spasio brak s majkom svoje dvoje djece, sina Josipa i kćeri Elene.

Naime, Anita i Dejan zajedno su od 16. godine. Par je u srpnju 2012. godine prvi put izmijenio vjenčane zavjete, a godinu dana kasnije crkveno su se vjenčali. Neki mediji su tijekom ove godine pisali i kako im je brak u zadnje vrijeme prolazio kroz turbulentno razdoblje.

Instagram
Instagram

Podsjetimo, The Sun je u svom nedjeljnom članku obavio da je u prosincu prošle godine buknula Anitina afera s Darijem, kada se ona vratila u Zagreb, a kasnije su se našli i u hotelu u Liverpoolu gdje su se nalazili. Prema britanskom tabloidu Anita je Dariju izjavila i ljubav. A osim toga, navodno je i u ožujku zatražila pomoć odvjetnika za brakorazvodnu parnicu. No nakon što je sve saznao Dejan je odlučio spasiti brak. Igračem Liverpoola Lovren je postao 2014. godine i to za 20 milijuna funti, a tjedno zarađuje 65 tisuća funti.

Nakon što je navodno afera dospjela u javnost The Sun je objavio prve fotografije Dejana Lovrena koje možete pogledati OVDJE.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.