Davor Puklavec/PIXSELL

Croatia Airlines odgovorila Jacquesu: ‘Shvaćamo kako ta procedura može inkomodirati putnike…’

Autor: dnevno.hr

Pjevača je razljutilo nenajavljeno slijetanje u Splitu na putu do Rima te činjenica da je u Splitu morao napustiti zrakoplov i ponovno proći proceduru pregleda prtljage i provjere putovnice.

Nakon što je Jacques Houdek (35) na društvenim mrežama iskritizirao Croatiu Airlines  zbog ‘stresa’ koji je doživio na putu, iz iste tvrtke stigao mu je odgovor.

“Shvaćamo kako ta procedura može inkomodirati putnike, ali međunarodne sigurnosne procedure moramo poštivati. Što se tiče cijena zrakoplovnih karata, one ovise o datumu putovanja i popunjenosti putničke kabine. Cijene uključuju prevozninu, ali i različite pristojbe i naknade koje nisu prihod avioprijevoznika.

Također, želimo naglasiti kako povremeno organiziramo posebne promotivne akcije kako bismo našim putnicima omogućili da putuju što povoljnije – stoji između ostalog u poruci koju su iz zrakoplovne kompanije ostavili na pjevačevu profilu.

Naime, pjevača je razljutilo nenajavljeno slijetanje u Splitu na putu do Rima te činjenica da je u Splitu morao napustiti zrakoplov i ponovno proći proceduru pregleda prtljage i provjere putovnice

Pjevač, koji je za sebe rekao da je preletio pola svijeta, napisao je da ga odgovor ne zanima.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.