BORNA RAJIĆ OTVORENO: Identifikacija s bivšom ženom Luke Rajića mi je najveća životna pljuska!

Autor: A. Pranjić

Meni je uvijek identifikacija s bivšom ženom Luke Rajića kao nekim ostvarenjem bila, ustvari, najveća životna pljuska. Jer ja smatram da je njegovo najveće životno ostvarenje što sam mu ja bila prva žena'', rekla je Borna.

Bivša supruga nekadašnjeg hrvatskog kralja mlijeka Luke Rajića – Borna otvorila je dušu i prokomentirala svog bivšeg supruga i njegovu vezu s hrvatskom pjevačicom Tinom Vukov. U prvom dijelu prikazanog intervjua za RTL koji je sniman u njezinom domu u Parizu Borna je ispričala kako joj je povezivanje s Rajićem životna pljuska.

”Prvo je bila bivša žena kamiondžije, pa je bilo sad je treba na psihijatriju, a sad već nju treba ignorirati jer će postati važna. Ja sam briljantna, ali moja najveća snaga je u mom umu. Meni je uvijek identifikacija s bivšom ženom Luke Rajića kao nekim ostvarenjem bila, ustvari, najveća životna pljuska. Jer ja smatram da je njegovo najveće životno ostvarenje što sam mu ja bila prva žena”, rekla je Borna.

Podsjetimo, Borna i Luka su se upoznali u zagrebačkoj teretani. Za nekadašnjeg kralja mljekara udala se 1996. godine. Iako su slovili za jedan od najstabilnijih brakova među hrvatskim milijunašima devet godina nakon braka, nestalo je vatre. Razveli su se.  Rekla je kako ju je Luka osvojio udvaranjem koje je bilo maštovito.

”Svi mi nosimo percepciju neke princeze kojoj će doći princ na bijelom konju i koji će vam pružiti cijeli svijet, i naravno da je tu Luka bio nenadmašan. Znači, udvaranje koje sam ja imala od Luke… It’s like filmska priča. Luka Rajić je letio avionom u ratnoj zoni bez pardona samo da dođe i da me vidi. To je ljubav sigurno. Luka kad voli – voli. Vjerujte mi, ne skriva se po kutovima”, rekla je Borna.

Borna je prokomentirala i odnos Tine Vukov i svog bivšeg muža. Samo je rekla da ”kad se Luka Rajić bude zaljubio to će svi znati i neće ga trebati po skrivećki dočekivati”.

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.