Facebook

Ava Karabatić je trudna s bivšim dečkom?

Autor: T. P.

Bili smo sretni zajedno, ali nam nije išlo. Svejedno mu želim sve najbolje, a ja ću se nastaviti brinuti o onome što je ostalo iza nas", rekla je Ava.

Starleta Ava Karabatić u posljednje se vrijeme nastojala kloniti medija, a  s obzirom na mnoštvo njezinih izjava, “prosutog biserja”, malo tko može reći da je medijskom prostoru nedostajala. Tišinu je razbila burna vijest koju su proširili srpski mediji koji su Avu snimili kako iz ljekarne izlazi s – testom za trudnoću.

Kontaktirali su je da im kaže ima li kakvih novosti u njezinu životu, pri čemu je ona između redaka priznala da čeka dijete, ali i da dečku s kojim je prekinula to nije rekla.

“Sama sam birala i nije mi žao ni zbog jednog dana naše ljubavi. Znam da bi bio dobar otac, a ja nisam takva da ga vežem za sebe zbog djeteta. Bili smo sretni zajedno, ali nam nije išlo. Svejedno mu želim sve najbolje, a ja ću se nastaviti brinuti o onome što je ostalo iza nas”, rekla je Ava za Alo.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.