NVOA TV

ŽESTOK SUKOB NA FARMI – GORDAN I DAMIR SKRESALI TOMISLAVU SVE U FACU

Autor: dnevno.hr

Gordan mu zaprijetio: „Ideš na tablu života mi moga!“

Jutro na farmi započelo je svađom, a ovoga puta u žestokom trokutu našli su se Gordan, Tomislav i Damir. Čuvši kako Tomislav prigovara Gordanu koliko je i po kojoj cijeni prodavao stvari na Sajmu, Damiru je prekipjelo te se započeo derati na njega. „Svako jutro ga napadaš! Više mi te je dosta! Svako jutro jedno te isto mu govoriš!“ urlao je Damir na njega, a Tomislav je samo odmahivao rukom. Gordan ga je mirnim tonom priupitao je li svjestan razloga zašto ga nitko ne voli, a Tomislav je i na to odmahnuo rukom i poručio mu: „Ne interesira me! Ne zanima me nitko od vas!“

Tomislavova nezainteresiranost za njihove prigovore, samo je još više potpalila Gordana i Damira koji su bezuspješno pokušavali dati mu do znanja kako se ponaša. „Ne možeš to raditi čovjeku svaki dan! Što si tako bezobrazan? Čovjek hoće biti dobar s tobom, a ne može!

Zraka mu daj malo!“ nastavio je Damir, a potom je i Gordan krenuo s napadom na Tomislava.

Utuvi u glavu da nisi sam ovdje! Doći će ponedjeljak i pravda! Ti si nitko i ništa ovdje!“  poručio mu je Gordan i zaključio: „Ja ću te nominirati u ponedjeljak života mi moga! Čovjek sve što je bolji prema tebi, ti si bezobrazniji! Ljudi te zavole, a ti kontru radiš!“

Nakon velike svađe Damir i Gordan pridružili su se farmerima na Staroj farmi prepričavši im svađu s Tomislavom. „U koji fajt je bio! Pola sata smo ga ribali! Gordan je poludio!“ rekao je Damir odmah s vrata, a farmeri su ih podržali. „Koji je to debil!“ kazala je Josipa, a Goran je rekao kako zna da je Tomislavova taktika isprovocirati sve njih kako bi ga udarili te bili izbačeni s farme. „On je debil!“ ponovila je Josipa i zaključila: „Kako on ne shvaća, da i ako osvoji ove novce, on se neće znati nositi s time, jer on je tip koji se ne zna nositi sa 100 kuna, a kamoli s 500 tisuća! On nema odgoj, kulturu, nema ništa!

Kako je izgledala svađa ovih farmera te koji plan smišlja Tomislav, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.