screenshot

(VIDEO) Petko se brinuo hoće li se Indira naljutiti zbog njegova nastupa, evo što mu je potom poručila!

Autor: T. P.

Nastupu Dalibora Petka smijala se i sama Indira koju je "utjelovio"

Na bodovnoj tablici emisije Tvoje lice zvuči poznato, odmah iza pobjednika Maria Rotha, našao se Dalibor Petko koji je s transformacijom u Indiru iz Colonie s pjesmom ‘Za tvoje snene oči’ izazvao opće oduševljenje. „Boja glasa, čudo! Ritam, tempo, sve! Zabavio si nas sve!“ poručila mu je Sandra, dok se Goran malo našalio i kazao kako mu je glas bio presličan Indirinom te ga zamolio da ubuduće ne pretjeruje. „Mislim da smo dobili još jednu beast of entertainment!“ zaključio je. Petko je publiku, ali i samu Indiru, vratio u davnu 2001. godinu otpjevavši njezin hit, nakon čega je za dnevnik.hr pjevačica prokomentirala viđeno.

>>> URNEBESNE TRANSFORMACIJE: Pobijedila je ‘Tina Turner’, ali prava komedija bili su Petko i Nives Celzijus!

“Dragi moj Petko, uživala sam u tvojoj izvedbi jer si konačno osjetio kako je meni 20 godina. Nije teško, je li tako?!”, kroz smijeh je komentirala je za dnevnik.hr  Indira i priznala koliko je uživala gledati njegov nastup.

”Izgledalo je vrlo opušteno i simpatično. Od srca sam se nasmijala muškoj nespretnosti u koreografiji s pridržavanjem suknje, to može samo on! ”, kazala nam je pjevačica koja zna koliko je to bio zahtjevan zadatak. ”Znam i koliko je moj prijatelj Petko uložio truda i napora da se transformira u moj lik, hvala mu na tome. Moram reći da je bio vrlo uspješan u mojim štiklama, mogli bismo sklopiti i posao, na primjer da dogovorimo dva koncerta u isto vrijeme!”, dodala je Indira.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.