nova tv

VELIKI OBRAT U SHOWU ‘ŽENIM SINA?’ ! MAME SINOVIMA DOVELE NOVE DJEVOJKE

Autor: dnevno.hr

Voditeljica Irina Čulinović sastala se s majkama da bi doznala kakva je situacija s djevojkama te koja najbolje kotira kod njihovih sinova. Dok su neke majke kazale kako su u pogledu djevojaka ostale kod svog prvog mišljenja, neke su ga čak i promijenile, a kod mame Ane to je bilo i najizraženije. Dragana se meni činila kao nježna, draga, međutim poslije kada sam je malo bolje upoznala vidjela sam da to nije baš tako. Primijetila sam da ta cura nije bila potpuno iskrena. objasnila je mama Ana.

Kako bi pomogla mamama, Irina im je dala mogućnost da vrate jednu od djevojaka. Dok je Merima odmah rekla kako želi vratiti Tamaru, a Elanoris Nikolinu, mami Ani i Marici ta ideja nije se svidjela. Da vi meni to dajete i još mi poklonite ne znam što uz to, ne bih mu to nametnula, jer ipak su mi djeca na prvom mjestu. rekla je Marica, a iako se na početku nećkala i protivila dovođenju nove djevojke, mama Ana je ipak popustila. Međutim, nova djevojka za Marka neće biti jedna od onih koje je otpisao, već iz Adnanova tima. Merima je ponudila Mariu Ninu koju je Adnan eliminiraoDa vidimo što je to nama Merima uvalila, možda je to nešto loše. skeptična je mama Ana. No, nisu mame skeptične samo prema djevojkama, već i jedna prema drugojTo je prošlost, davna prošlost. Na takav način se reagiralo davno. opisala je Elanoris svoj doživljaj Marice, dok je Marica komentirala: Dvije mame ne govore ono što misle, treća mama je puno mlađa pa ona to gleda iz sasvim drugog kuta. Po meni, ona možda u tom showu uživa puno više nego njezin sin i onda se to sve gleda kroz drugačije naočale.

Dok će Marko na svoje iznenađenje morati još malo pričekati, za Adnana i Elvisa povratak otpisanih bit će poput hladnog tuša. Kada sam vidio Tamaru, mrak mi je pao na oči. Nisam očekivao da će doći! Katastrofa, ja je ne bih nikada vratio., komentirao je Adnan, a i ostale djevojke su primijetile da mu nikako nije bilo drago što ju vidi. Mama Merima stala je na stranu svoje mezimice Tamare kazavši kako ne razumije Adnanovo ponašanje te kako će ju štititi koliko god bude mogla. „Ona se nameće, ona je izazovna cura, koketuša. Ja stojim pri svome.dodao je Adnan.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.