Branko Banjac

GLEDATELJI TLZP ODUŠEVLJENI IZVEDBOM: DAMIR KEDŽO POBIJEDIO OPERNOM IZVEDBOM

Autor: dnevno.hr

Zadatak transformacije u Danijelu Martinović, koja je te večeri sjedila u žiriju kao gošća, dobila je Hana Hegedušić koja je izvela njen mini-koncert. Iako je zbog te činjenice da ju Danijela gleda osjećala pritisak, Hana je odlično odglumila ulogu i otpjevala 'Neka mi ne svane' i 'Pleši sa mnom', a razliku u odnosu na „original“ bilo je teško uočiti.

Pobjednik šeste epizode najgledanijeg glazbeno zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’, u kojoj smo ponovo imali prilike pogledati vrhunske transformacije, je Damir Kedžo. Konkurencija među sjajnim izvođačima u nastupima je bila izrazito jaka. U tijesnom bodovnom odabiru žirija i natjecatelja, sa samo dva boda razlike Damirova sjajna operna izvedba donijela mu je pobjedu u hit showu Nove TV. Izveo je najpoznatiju ariju ‘Habanera’ opere Carmen na francuskom, što je Damiru bio i poseban izazov jer prije pjesme nije znao niti riječ francuskog! Unatoč tome, Damir je odgovorio i drugim izazovima, poput tijesnog korzeta koji je nosio i donio pravu vokalno scensku poslasticu. Sandra je bila oduševljena i sretna s Damirovom izvedbom. „Imao si mentora s kojim si u tjedan dana strašno puno naučio.“, rekla je Sandra. „Ja ti samo mogu čestitati na svemu, na glasovnom, tjelesnom i takozvanom duhovnom pristupu.“, i Goran Navojec je bio impresioniran. „Gdje god ideš na audicije, pjevaj ovo!“, poručila mu je Sandra naknadno. Tomo in der Muhlen je također bio pun riječi hvale za Damira. „Napokon vidim da si se potpuno uživio, opustio i zbilja uživao u tome što radiš i to je ono što čekam od početka.“, rekao je Tomo.Gošća žirija, Danijela Martinović, otkrila je sljedeće: „Ja sam tvoj fan potpuni, ali ovo što si napravio večeras je iznad svih mojih očekivanja, snova i želja. To je pomicanje granica i stvarno si briljirao.“ Zahvaljujući pobjedi, Damir Kedžo odabrao je da će donacija Nove TV od 10.000 kn otići udruzi „DIRA RIJEKA“.

Zadatak transformacije u Danijelu Martinović, koja je te večeri sjedila u žiriju kao gošća, dobila je Hana Hegedušić koja je izvela njen mini-koncert. Iako je zbog te činjenice da ju Danijela gleda osjećala pritisak, Hana je odlično odglumila ulogu i otpjevala ‘Neka mi ne svane’ i ‘Pleši sa mnom’, a razliku u odnosu na „original“ bilo je teško uočiti. Uspjela je podići publiku na noge te impresionirati i samu Danijelu. „Ajme kao da pričam sama sa sobom, nerealno!“, rekla je Hana kada je stala pred žiri i pravu Danijelu. „Ja sam totalno u šoku. Sve si mislima da napravim eksperiment da te pošaljem doma, samo ću ti reći na koju stranu kreveta ja spavam da ne fališ!“, našalila se Danijela koja nije mogla doći do riječi od smijeha. Na kraju se zahvalila Hani za „novu dimenziju doživljaja mene same“, kako je rekla.

Popularnu Tajči na pozornicu nam je doveo Filip Dizdar koji je bez problema odgovorio transformacijskim izazovima i otpjevao njenu pjesmu ‘Smokvica’. Njegova posvećenost detaljima koreografskog dijela nastupa bila je vrlo zabavna. Filipov napredak u imitacijama iz emisije u emisiju primijetio je Navojec. „Ti si skinuo svaki pokret očima, obrvama, nosom, svime!“, rekao je Goran, a s njim se složila i Sandra te dodala: „Sjajno si donio te njene okice. Sjajna interpretacija!“.

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI