Dusko Jaramaz/PIXSELL

PROBLEMI NA SNIMANJU: Umjesto u Grudama General se snima u Imotskom

Autor: dnevno.hr

MIG-ovi će preletjeti Imotski u utorak od 16 do 17 sati, a nadlijetat će Imotski na visini od stotinjak metara, ali neće probiti zvučni zid

Nastavlja se snimanje filma General, koji govori o generalu HV-a Anti Gotovini. U utorak se filmska ekipa seli u Imotski gdje će snimati bombardiranje duhanske stanice u Grudama u kojoj je za vrijeme rata bila smještena ratna bolnica.

Filmska ekipa u Imotski se seli u utorak, a snimanje u Grudama onemogućeno je jer producenti nisu dobili dozvolu za prelijetanje zrakoplova HV-a na području Bosne i Hercegovne. Duhansku stanicu u Grudama mijenjat će ona u Imotskom.

MIG-ovi će preletjeti Imotski u utorak od 16 do 17 sati, a nadlijetat će Imotski na visini od stotinjak metara, ali neće probiti zvučni zid, piše portal Grude.com.

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.