RTL

Netko će u ‘Ljubav je na selu’ doista pronaći pravu ljubav!

Autor: dnevno.hr

Iznenađenje gledateljima bit će i Nevenka Bekavac koja i dalje pokušava pronaći ljubav putem malih ekrana. Hoće li joj se sreća osmijehnuti?

Emisija ‘Ljubav je na selu‘ ulazi u svoje završne dane, a farmeri i farmerica odabrali su svoje simpatije s kojima se vide u budućnosti.

No jesu li baš svi zadovoljni svojim odabirom, pokazat će vrijeme, ali neki od naših farmera već su otišli korak dalje! Alojz će tako morati odabrati između Snježane i Rebecce, a Mario će saznati kakva je uistinu Josipa. Stanko i Ljubica, čini se, već razmišljaju o zajedničkom životu, no najveće iznenađenje zasigurno će biti Sandra i Tin.

>>> NEVE TRAŽI LJUBAV: Objavila fotografije iz teretane i sa sportskih terena! (FOTO)

Naime, nakon romantičnog kupanja u rijeci, Tin neće gubiti trenutak te će Sandra i on završiti u nježnim zagrljajima i poljupcima u vodi! A dok će među njima ‘frcati’ iskrice, Marijana će po tko zna koji put pokušati pomoći Nevenki, ovaj put preobrazbom, koja bi joj trebala pomoći da zavede budućeg dečka, najavljuje RTL.

 

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.