Nova tv

Nepropisan odnos prema životinjama na Farmi: Konji im opet pobjegli

Autor: Dnevno.hr

U potrazi za konjima, pridružio mu je Mario, koji je i sam bio u sličnoj situaciji za vrijeme svog boravka na farmi.

Za nepropisan odnos prema životinjama, Tomislavu  je izrečena sankcija  da će ubuduće sva briga o životinjama biti pripisana njemu. Kako gotovo ni s kim iz svoje zajednice ne razgovara, u konjima je pronašao društvo. No, dok su u improviziranoj farmerskoj teretani vježbali s Mariom, Tomislav je ugledao kako konji preskaču ogradu i bježe u šumu te iz istih stopa počeo trčati za njima. „Pa jesam, zabrinut sam za konje. Želim ih što prije naći i vratiti ih ovdje u štalu, to jest, na imanje. Osjećam se odgovoran za konje, ja ih hranim, čistim ih, četkam, brinem se o njima, ali ja smatram, da ja danas nisam kriv što su oni pobjegli kroz ovu zatvorenu ogradu gdje provode ostatak vremena”, izjavio je Tomislav.

Gazda i ostali farmeri iz crvene zajednice složili su se da će pronalazak konja u potpunosti prepustiti Tomislavu. No, ono što ih zabrinjava jest kako će se gubitak konja odraziti na ostatak zajednice. „Neka on sam dobije kaznu. Oni su njemu rekli da su konji njegova briga, a ne naša”,rekao je Goran, iako svjestan da su već jedanput izgubili zeleni certifikat nakon što su im pobjegle ovce.

U potrazi za konjima, pridružio mu je Mario, koji je i sam bio u sličnoj situaciji za vrijeme svog boravka na farmi. „Kad sam ja bio prije sedam godina, pobjegla je krava i tražio sam ju sigurno jedno dva sata i to je stvarno bila nemoguća misija, ali uspio sam je naći. Jako, jako je teško ovdje pronaći konje iz razloga što je dosta livade i dosta šume, ali ako bude trebalo tražit ćemo do jutra. Bitno je da ga nađemo”, izjavio je Mario. Hoće li Tomislav i Mario uspjeti pronaći konje ili im pak prijeti gubitak ovih dragocjenih životinja, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme!

 

Autor: Dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI