Nova TV

Nakon ljubavnog brodoloma: Barbara i Tomislav obnovili svoju ljubav!

Autor: DNEVNO.HR

Josipa je također dodala kako i da je Tomislav najzgodniji i najbolji, s ponašanjem kakvog ima, kaže, nikad ga ne bi pogledala.

Nakon ljubavnog brodoloma, Tomislav i Barbara ponovno su zajedno. Iako su im njihovi farmeri prognozirali kraj farmerske ljubavi, ovo dvoje farmera sve ih je iznenadilo, posebice kada su otkrili da Barbara nije spavala na Staroj farmi gdje žive nadničari, već na Novoj farmi zajedno s Gazdom Tomislavom.  „Dobit ćeš opomenu!“ kazao joj je Ante nakon što se zorom Barbara vratila na Staru farmu. „Prije kad smo bili tamo si mogla, a sada moraš spavati ovdje.“ dodao je Ante.

Njihovu vezu prokomentiralo je drugi ljubavni par na farmi, Josipa i Goran. Josipa je rekla Goranu kako smatra da Tomislav s Barbarom samo skuplja ‘poene’ te zaključila: „Nikad oni neće biti skupa .To ti Josipa garantira, jer znaš zašto? On je njoj najveći!domet“

Josipa je također dodala kako i da je Tomislav najzgodniji i najbolji, s ponašanjem kakvog ima, kaže, nikad ga ne bi pogledala.„Ja sam osoba koja ima svoju riječ i svoj karakter!“ dodala je, a Goran je kazao da je i on takav.

Je li Barbara Tomislavu, kako Josipa kaže, samo ljubavnica za skupljanje poena ili se radi o pravoj ljubavi, ne propustite doznati u narednim epizodama Farme!

Autor: DNEVNO.HR
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.