Branko Banjac

Mario Roth u ulozi Georgea Michaela osjećat će se oslobođeno: ‘Ovo će biti jedna prava poslastica!’

Autor: dnevno.hr

Kao pridruženi član žirija, u goste dolazi prošlogodišnji natjecatelj Matteo Cetinski

Još jedna glazbena legenda dolazi u show ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Riječ je Georgeu Michaelu, a u njegov lik će se transformirati Mario Roth. „Mislim da je svojom glazbom mogao dati još puno više.“ komentirao je Mario koji će nastupiti s pjesmom ”Freedom” te dodao: „Osjećat ću se u ovoj pjesmi oslobođeno. On je sav razmahan. Ovo će biti jedna prava poslastica!“

Ana Gruica utjelovit će američku pjevačicu i glumicu koja je osvojila Grammyja za životno djelo, Doris Day s pjesmom ”Perhaps, Perhaps, Perhaps”. „Super mi je ta stvar, zanimljiva mi je ta Doris Day.“ kazala je Ana, no kada joj je Igor rekao da je Doris njegovala čedni stil i nije voljela kada bi ljudi u njezinoj prisutnosti psovali, Ana je zaključila: „Ona mi definitivno ne bi bila prijateljica!“ Od svog nastupa za koji joj je Ivana Husar dala savjet kako mora biti ženstveno autoritativna, Ana kaže: „Nemam nikakvih očekivanja. Imam očekivanja da se predivno zabavim u predivnoj haljini i da uživam u nastupu.“

Daniela Bilića ovoga puta vidjet ćemo u ulozi pjevačice grupe Vaya con Dios s hit pjesmom ”Nah Neh Nah”. „Za njih nisam čuo, nisam ih pustio na radiju, ne sjećam se. To je sve jedan čušpajz od glazbe, ali sve dobro zvuči.“  zaključio je Daniel te dodao kako im je vjerojatno nedostajalo nešto u tekstu pa su dodali riječi: ‘Nah Neh Nah’.

Dubrovačku pjevačicu, Terezu Kesoviju, utjelovit će Mia Anočić Valentić  s pjesmom ”Nima Splita do Splita”,  a ovoj izvedbi se, kaže, jako veseli. „Ne znam kako će biti, ali sam sretna.Specifična je. Ne idem na karikaturu, voljela bih to izbjeći.“ izjavila je Mia, a hoće li u tome uspjeti, tek ćemo doznati!

Deveta epizoda donosi i uzbudljive nastupe Dalibora Petka kojega očekuje hologram, pa ćemo ga tako vidjeti i u liku Eltona Johna i Rupaul, Nives Celzijus postat će Prlja iz grupe Let 3, Bojan Jambrošić Prince, a Ivana Mišerić Rihanna. Kao pridruženi član žirija, u goste dolazi prošlogodišnji natjecatelj Matteo Cetinski.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.