Nova tv

KRISTIJANU JE DOSTA GAZDINIH NAREDBI, A ŠEFOVAT JE POČELA I ANKICA

Autor: dnevno.hr

Osim što se Kristijan požalio na Gazdu, za kojeg ističe da mijenja raspoloženje kao i vrijeme, primijetio je i da je Ankica otkad je došla u njihovu zajednicu, počela svima šefovati.

Zadaća sluge na farmi jest  obavljati najprljavije poslove, a čini se kako Kristijanu to i nije baš najbolje leglo. „Ja sam trenutno sluga i moram raditi sve što mi se kaže, makar mi se to ne sviđa jer imamo jako puno posla i onda mi netko još kaže aj Kiki, donesi mi drva u kuću. Mislim, samo se trebaju vrata otvoriti od kuće i otići po drva, jer drva ima napiljenih.“ kazao je sluga Kristijan koji bi vrlo rado smijenio Darka s mjesta Gazde i postavio ga za slugu. Kaže, najviše ga smeta pranje suđa. „Mislim da su izmišljeni zadaci da moram prati suđe, makar to samo cure rade. Mislim da to suđe može oprati onaj koji je u kuhinji.“ dodao je, a da Kristijan ne voli prati suđe primijetila je i sluškinja Barbara kazavši farmerima crvene zadruge: „Kiki će sve napraviti, ali čim počne suđe prati, samo psuje!“

Osim što se Kristijan požalio na Gazdu, za kojeg ističe da mijenja raspoloženje kao i vrijeme, primijetio je i da je Ankica otkad je došla u njihovu zajednicu, počela svima šefovati. „S Ankicom mi je dobar odnos, ali mislim da je počela puno šefovati. Ajde Kristijan odi po vodu, ajde Kristijan odi po drva, ajde odi očisti štalu. Ankici se isto mijenja karakter kako ovaj vjetar zapuše. Sad ne puše, ali kada zapuše, mislim da je se treba kloniti.“ zaključuje.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.