Nova tv

Kristijan ne odustaje od Barbare: ‘Stisni me da znam koliko me voliš!’

Autor: dnevno.hr

Kristijan je prigovorio Barbari što spava s Tomislavom, a s njime nije htjela

Iako se donekle pomirio s tim da je Barbara odabrala Tomislava, Kristijan ipak pronalazi mjesta za šaliti se na svoj račun.  „Bit ćeš moja žena, a s Tomom ćeš imati djecu. Kako ti to misliš?“ zafrkavao ju je Kristijan, na što je ona u šali odgovorila da će imati djecu s obojicom, a možda i jedno s Gordanom kako bi svi bili zadovoljni.

Kristijan je prigovorio Barbari što spava s Tomislavom, a s njime nije htjela. „Sad je odjednom bilo mjesta za dvadeset i pet dukata“ rekao je i objasnio kako se on s njom želi ljubiti, a Barbara mu je odgovorila da je imao više neko dovoljno prilika da je poljubi. „I još idem spavati i čujem Gordana da kaže da bi mu bilo drago da ste ti i Tomo skupa, a prijatelj Kiki ništa.“ kazao je Kristijan, na što je Gordan odmah stao u svoju obranu: „Moraš se pomiriti s tim. To je isto kao što ja volim Jacu, a vas dvoje ste bili skupa.“ No, Kristijanov interes za Barbaru je ipak veći. Kad se našao s njom na samo, Kristijan ju je zagrlio i rekao: „Ajde stisni me da znam koliko me voliš“, što je Barbara i učinila.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.