Davor Puklavec/PIXSELL

KREĆE NOVI KVIZ NA HRT-U: Vodit će ga jedno zaboravljeno televizijsko lice!

Autor: dnevno.hr

Riječ je o zabavnome kvizu, s privlačnim audiovizualnim rješenjima, koji na savršen način spaja strategiju i rizik. Nedvojbeno je da će i gledatelji s natjecateljima proživljavati napete trenutke.

U četvrtak 29. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) započinje se emitirati novi domaći kviz Šifra. „Nakon mnogobrojnih inozemnih licencnih kvizova Hrvatska radiotelevizija će nakon dugo vremena proizvesti domaći kviz, a pripremat će ga u suradnji s produkcijskom kućom Tvornica bitova. Nadam se će se Šifra svidjeti gledateljima i da će biti rado gledana”, ističe vršitelj dužnosti rukovoditelja Produkcijskoga odjela Zabava Hrvatske radiotelevizije Mario Sedmak.

Jedanput tjedno u trajanju do šezdeset minuta uz kviz Šifru gledatelji će provjeravati svoje znanje, a pred natjecateljima je zadatak da u nekoliko faza igre uz znanje ispitaju i svoju sigurnost u to je li upravo odabrani odgovor točan.

KRASNODAR PERSUN
KRASNODAR PERSUN

Riječ je o zabavnom kvizu, s privlačnim audiovizualnim rješenjima, koji na savršen način spaja strategiju i rizik. Nedvojbeno je da će i gledatelji s natjecateljima proživljavati napete trenutke.

U ulozi voditelja na ekrane se vraća Joško Lokas: „Šifra je u cijelosti domaći projekt. Na njemu su vrijedno radili zaposlenici Hrvatske radiotelevizije, scenografi, rasvjetljivači, tehnička ekipa i urednik emisije Igor Grković. Usto su domaći dizajneri osmislili vizualni identitet, a domaći autori glazbe cjelokupni audiokoncept. Na kraju, i domaći autorski tim stoji iza te izvorne ideje”, otkriva Joško Lokas.

„Na danas često postavljeno pitanje Koja je vaša šifra?, odgovarat će kandidati koji uspiju doći na natjecateljsko mjesto s kojega mogu otići s osvojenim najvećim iznosom od 500 000 kuna”, pojašnjava Joško Lokas i dodaje: „Da zaključimo, kviz Šifra gledateljima Hrvatske radiotelevizije pružit će uzbudljivu igru i izniman audiovizualni doživljaj!”

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.