Foto: Facebook/Press

Gledate ‘Život je na vagi’? Lucija je kći tajkuna iz Sesveta

Autor: P.A.

Javnosti je Šarić, rodom iz Grabovice kraj Tomislavgrada, poznat kao vlasnik Europatradea, Karlovačke banke, Marijan centra u Bolu na Braču i dugogodišnji zastupnik Samsunga za Hrvatsku

Jedna od natjecateljica nove sezone showa ”Život je na vagi” je i 23-godišnja Zagrepčanka Lucija Šarić. Ona je kći poznatog poduzetnika iz Sesveta, Marijana Šarića.

Javnosti je Šarić, rodom iz Grabovice kraj Tomislavgrada, poznat kao vlasnik Europatradea, Karlovačke banke, Marijan centra u Bolu na Braču i dugogodišnji zastupnik Samsunga za Hrvatsku. Često je u javnosti govorio i o svojoj dugogodišnjoj borbi s multiplom sklerozom.

Prije tri godine Lucija se pokušala probiti na hrvatsku estradu. Tada je snimila pjesmu ”Zagrizi ritam” s Adonisom Ćulibrkom Boytronicom. Do danas pjesma na YouTubeu ima 30-ak tisuća pregleda.

Lucija je nastupala i kao gošća pjevača Mate Bulića.

U jednom trenutku života je, kako je otkrila prije početka showa, Lucija uspjela izgubiti čak 30 kilograma, no jednostavno su se kilogrami vratili. Oduvijek je imala problema s kilogramima.




Aktivno se bavi sportom, priznala je i kako je natjecateljskog duha. U showu će joj dobro doći izolacija. Na taj način želi samu sebe disciplinirati.




Autor:P.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.