RTL

Dražen odabrao navijačicu Hajduka Mirjanu, a Josipa se ponadala zarukama

Autor: Dnevno.hr

Dino je pak Minelu odveo na ludu vožnju automobilom, a onda su odlučili odmoriti i popričati.

Tako je Amra prvi put jahala konja, a Mariju je rekla da joj je žao što ga nije još prije upoznala, piše RTL.’Jesu li se tvoji osjećaji rasplamsali?’, upitao ju je Mario. ‘Više te ne gledam samo kao prijatelja nego možda i kao nešto više’, priznala mu je Amra. ‘Ti si meni baš draga osoba i moram te zagrliti’, rekao joj je Mario.

Josipu je odveo kod najstarije crkvice u svom mjestu ne bi li s njom popričao na samo. ‘Znaš li zašto sam te ovdje doveo? To je najstarija crkva u mom mjestu i jednog dana bih se ovdje htio oženiti’, otkrio joj je Mario te je pitao jesu li joj se osjećaji promijenili. ‘Nekih iskrica naravno da ima’, rekla je Josipa dodajući da baš ne voli pričati o svojim emocijama, ali se isto tako ponadala da dolazak pred crkvu zapravo znači da će je Mario zaprositi.

Za to vrijeme Sandra je svoje momke odvela na svoje vikendicu gdje im je objavila da netko od njih napušta imanje u Durlincima. Sandra je na imanju ostavila Marina i Tina, a Denis je otišao kući. Tinu je rekla da je on muškarac kakvog cura samo može poželjeti.

Dino je pak Minelu odveo na ludu vožnju automobilom, a onda su odlučili odmoriti i popričati. ‘Bi li se mogla upustiti u život na selu i rad na farmi?’, upitao ju je Dino, na što je ona rekla da bi. ‘A bi li ti mogao zamisliti život da te prati djevojka poput mene?’, upitala ga je. ‘Definitivno da. Zašto ne, mogao bih biti s tobom!’ ‘Ako bi mogao, onda ćemo biti zajedno jel’?’, nasmijala se Minela, a on je rekao da će još vidjeti.

Potom je odveo i drugu djevojku, Denitu, ne bi li popričao s njom. ‘Kako ti se sviđa ovdje?’, pitao ju je. ‘Sve je super, samo ne mogu vjerovati da sam se počela zaljubljivati u tebe!’, priznala mu je Denita.

‘Vidiš li se u budućnosti sa mnom?’, pitao ju je Dino. ‘Definitivno bih mogla biti u vezi s tobom, bez pardona’, kazala mu je Denita dodajući da se osjećajima koje gaji prema njemu zbilja nije nadala.

Stanko je ozbiljno porazgovarao s Ljubicom, a ona mu je rekla da je oduševljena njegovim pristupom i želi da ostane iskren s njom. ‘Jesi li spremna doći tu kod mene?’, pitao ju je Stanko, a ona je rekla da bi mogla ako je ljubav u pitanju. ‘Vrijeme će sve pokazati’, zaključio je Stanko nakon njihova razgovora.




Draženu, čini se, konačne odluke, najteže padaju. ‘Zadovoljstvo mi je bilo s vama, ali netko mora otići. Dugo sam razmišljao i teško mi je, ali ipak Marija ide kući’, rekao je Dražen, a Marija nije bila oduševljena. ‘Najveći razlog je taj što ti ne bi mogla živjeti u Hercegovini’, objasnio joj je Dražen. Tako je ostao sam s Mirjanom.

Kod Alojza su djevojke odlučile loše vrijeme iskoristiti za kartanje, odnosno gatanje. Laura se primila gatanja djevojkama te pogodila Snježani da je imala jednu tešku vezu, što je ona potvrdila te dosta toga pogodila i Alojzu i Rebecci.

Ksenija i Stanko su također popričali na samo, a ona mu je priznala da se osjeća zapostavljeno jer da je svu pažnju poklonio Ljubici. ‘To je kriva procjena, a ja sam našao nešto u tebi što još nije isplivalo na površinu’, našalio se Stanko kasnije priznajući da je to učinio kako bi mu se Ksenija malo više emocionalno otvorila, piše RTL.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.