Screenshot

DJECA RUSKOG MILIJARDERA TRAŽE OCU ŽENU ‘Ne trebamo nakazu u kući’

Autor: dnevno.hr

Ruski milijarder 54-godišnji Konstantin Scherbinin, koji se obogatio u naftnom biznisu, dopustio je svojoj djeci da odaberu svoju sljedeću ženu u kontroverznom reality showu pod nazivom ‘Milijunaš za brak’, piše Oddity Central.

Scherbinin je navodno obećao poštivati ​​odluku svoje djece, te predložiti brak ‘sretnoj’ ženi koju biraju od 2.000 kandidatkinja. Kako bi pokazao svoju predanost reality showu, milijarder je odlučio da će njegov najstariji sin voditi obiteljski posao dok se on i ostali članovi obitelji usredotočuju na pronalaženje nove nevjeste. Producenti Milijunaša za brak pod teškim su kritikama ruskih gledatelja koji ih optužuju da se emisija umjesto ljubavi okrenula u nemilosrdnu borbu za bogatašem koji može omogućiti lagodan život.

Ideja emisije prilično je jednostavna. Prije nego što dobije priliku za upoznavanje s mogućim budućim suprugom, kandidatkinje moraju prvo uvjeriti njegovu djecu da imaju ono što je potrebno da bi postale članicom njihove obitelji. Žene izlaze u skupinama ispred mladih Scherbininovih na nekoliko sekundi, dok ih gledaju gore i dolje i komentiraju njihov izgled i dob. Većinu odbacuju na prilično brutalni i ponižavajući način.

“Što ona radi u ovoj emisiji?” Scherbininova 16-godišnja kći komentirala je 40-godišnju kandidatkinju. “Tata voli mlade i zgodne, mislim da će se dosađivati s njom.”

“Nisi prikladna za nas”, druga kći milijunaša, 20-godišnja Olga, rekla je jednoj od kandidatkinja odbojkašici Ekatarini. “Tata voli visoke djevojke, ali nije tako visok. Dobra je za Konstantina – njezinog starijeg brata – ali nažalost tražimo nevjestu za svog oca. Nisi nam pogodna, zbogom”.

Olga je kasnije komentirala: “Bila sam vrlo stroga. Ne trebamo nakaze u našoj kući. “




U-TV, ruski TV kanal koji emitira emisiju tvrdi da će u kasnijim fazama showa “sudionice smjestiti u kuću svog potencijalnog muža da osjete okus luksuza, ali morat će proći teške testove: provjere na detektoru laži i otkriti pred ruskom javnosti i mogućom obitelji tajne koje bi najradije zaboravile… “

Konačno, pobjednica, koju je izabrala Scherbininova djeca, dobit će ponudu braka od milijunaša, a ona će odlučiti hoće li prihvatiti.

Konstantin Scherbinin navodno je bio oženjen i razveden pet puta, a imao je još tri ozbiljne veze koje nisu najsretnije završile. Poduzetnik sada sumnja u svoju sposobnost razlučivanja između iskrenih žena i žena koje ga žele zbog novca pa je odlučio ostaviti izbor svojoj djeci. Oni će odlučiti koje su kandidatkinje željne ljubavi, a koje novca.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.